Nieuwe graanontvangst in Blijham

Gerst laden in BlijhamMet ingang van oogst 2016 opent Mulder Granen in samenwerking met Van der Wal VOF een nieuwe graanontvangst in Blijham. 

Het adres is: Kentersweg 29, Blijham

De locatie van Van der Wal VOF in ingericht met weegbrug en een nieuw aangelegd plein waar de granen gestort kunnen worden. Uiteraard is er tevens een moderne vochtmeter op locatie zodat klanten direct weten wat de basiswaarden zijn van de geleverde granen. Het personeel van Van der Wal VOF draagt zorg voor een professionele graanontvangst en alles wat daar bij komt kijken. Ook op de graanontvangst in Blijham worden de ruime openingstijden gehanteerd die u van ons gewend bent, zeker in oogsttijd!

Voor meer informatie m.b.t. tarieven en vermarktings-methoden kunt u contact opnemen met ons op telefoonnummer 0599-613113 of per email: info@muldergranen.nl .

Met het openen van de nieuwe graanontvangst in Blijham breiden we onze dienstverlening nog verder uit en beschikken we nu over 4 locaties; Musselkanaal, Roswinkel, Veendam en Blijham. Daar waar concurrenten menen hun dienstverlening juist te moeten beperken, kiezen wij ervoor om dichtbij onze klanten te blijven, korte lijnen te houden en vooral lokaal aanwezig te zijn.